KAMARITOIMINTA

Rauman Nuorkauppakamari ry on alle 40-vuotiaiden kansainvälinen johtamis-, kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen ja #kokeilukulttuuri onkin yksi kamaritoimintaa kuvastava toimintamalli!

Suomen Nuorkauppakamareiden strategian tavoitteen mukaisesti Raumallakin kamaritoiminnan tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä. Se onnistuu monenlaisten projektien avulla. Ne kehittävät jäsenten johtamistaitoja, myynnin ja markkinoinnin osaamista sekä yllättävistäkin haasteista selviämistä.

Juuri projektit ja moninaiset jäsentapahtumat ovat toimintamme runko, jäsenet järjestömme sydän.

Tunnetuimmat ja näkyvimmät projektimme ovat jäähallilla keväisin järjestettävä UraStratti-rekrytointitapahtuma ja ennen joulua järjestettävä Joulupuu-keräys, jossa seudun vähävaraisille lapsille kerätään paketteja.

Rauman Nuorkauppakamarin järjestämiä tapahtumia ja projekteja ovat olleet myös Rauman opaskartta, Kipparikampanja, Saaristolaistapahtuma, Tili-ja veropäivät, värityskirja koululaisille, Rauma Tunnetuksi, Lasten Festarit, I Sea Business-tapahtuma, Raumaneuvos-lautapeli sekä Rauman Satamakäsikirja.

JÄSENISTÖ

Jäsenistömme muodostuu yhdistyksen varsinaisista jäsenistä, jäsenyyttä hakevista koejäsenistä, yli 40-vuotiaista elinikäisen jäsenyyden ansainneista senaattoreista sekä kunniajäsenistä. Jäsenistö koostuu Rauman ja lähialueiden talousalueella toimivista henkilöistä.

Jäsentilasto (1/2019):

• 37 jäsentä
  • 7 koejäsentä
  • 23 kunniajäsentä
  • 14 senaattoria

JÄSENEKSI?

Oletko sinä kiinnostunut verkostoitumaan ja luomaan suhteita niin työelämässä kuin vapaa-ajalla? Haluatko sinä haastaa itseäsi tai hypätä ulos mukavuusalueeltasi kehittyäksesi? Nuorkauppakamari voi olla sinua varten!

Rauman Nuorkauppakamariin voivat hakeutua kaikki henkilökohtaisesta kehittymisestä, johtajuudesta, vaikuttamisesta tai yrittäjyydestä kiinnostuneet alle 40-vuotiaat henkilöt. Toimintamme perustuu tekemällä oppimiseen. Hae rohkeasti mukaan toimintaamme! Ota yhteyttä hallituksemme jäseneen ja kerro kiinnostuksestasi maailman parasta harrastusta kohtaan.

Lue myös: 10+1 syytä kuulua Nuorkauppakamariin