RNKK järjestää Suomen suurimman kesätyöntekijätapahtuman – onko yrityksesi mukana?

Suomen suurin kesätyöntekijätapahtuma järjestetään Raumalla ensimmäistä kertaa to 13.6. klo 16.30-22.00!

Rauman Nuorkauppakamari toteuttaa tapahtuman yhdessä Rauman Kauppakamarin, Rauman kaupungin ja Eurajoen kunnan kanssa.

Rauma Race -tapahtuman nimissä järjestetään kesätyökaupunkiin tutustuttava Rauma Race -suunnistus ja illan päätteeksi Suomen suurin kesätyöntekijäsauna. Rastit muodostuvat yritysten ständeistä, joissa jokaisessa tulee suorittaa Rauma-aiheinen tehtävä. Viimeinen rasti löytyy Löylymestarista, jossa #suomensuurinkesätyöntekijäsauna tapahtuu.

Tapahtumaan tavoitellaan noin 200 kesätyöntekijää paikallisista yrityksistä. Mukaan ovat alustavasti lähdössä jo Rauman kaupunki ja Eurajoen kunta, RMC, Oras, TVO/Posiva, Metsä Fibre, UPM, Alfa Laval Aalborg, Satatuote ja Kongsberg.

Tapahtuman tavoitteena on kesätyöntekijöiden sitouttaminen seutuun ja yrityksiin, Rauman seudun yritysten markkinointi työnantajina sekä ihmisten tutustuttaminen toisiinsa. Lisäksi haetaan kansallisen ja paikallisen tason mediajulkisuutta seudun huippuosaamiselle!

Koska kyse on opiskelijatapahtumasta, tarkoituksena on myös lanseerata vuosittain vaihtuva haalarimerkki.

Tapahtuman projektipäällikkönä toimii RNKK:n Ida Thomsen.

Kohderyhmä: seudun yritysten yli 18-vuotiaat kesätyöntekijät (sekä paikalliset, että ulkopaikkakuntalaiset 2. asteen ja korkea-asteen opiskelijat sekä jo koulutuksen saaneet). Tavoitteena on noin 200 henkilön tilaisuus.

Yritysten panos: Osuus kustannuksista on noin 500 €/yritys. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan ideoinnissa ja toteutuksessa mukana olo.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä projektipäällikköön: 
ida.thomsen@basf.com, puh. 0408287276

« takaisin listaukseen