Rauman Nuorkauppakamari palkittiin C-alueen palkintogaalassa

Rauman Nuorkauppakamari palkittiin C-alueen palkintogaalassa

Ikaalisten vuosikokouksessa palkittiin alue C:n Nuorkauppakamareita menestyksekkäästä toiminnasta vuonna 2018.

Rauman Nuorkauppakamari pokkasi palkintogaalassa vuoden kiertotähti -palkinnon osoituksena aktiivisesta verkostoitumisestaan ja osallistumisesta alueen tapahtumiin vuonna 2018. RNKK:n kiertue-elämää väritti viime vuonna Route60-aluevaalikokouksen monipuolinen markkinointi, josta pääsivät nauttimaan myös kanssakamarilaiset ympäri Suomen!

– Omalla positiivisella esimerkillään RNKK on innostanut myös muita ja kamari onkin edistänyt koko C-alueen verkostoitumista. Vuoden kiertotähti on ymmärtänyt kamaritoiminnan monipuoliset mahdollisuudet ja kehittynyt kaikissa mahdollisissa osa-alueissa menneen vuoden aikana, alueen palkintopäällikkö Saila Järvinen-Junttila kuvaili puheessaan.

Tämän lisäksi Rauman Nuorkauppakamarin jäsen Mia Nikula sai kunniamaininnan C-tyyppi-kategoriasta.

– Mia on hakeutunut tavoitteellisesti uusiin itseään kehittäviin vastuutehtäviin. Hän heittäytyi vuonna 2018 rohkeasti mukaan kansalliseen vaalitaistoon ja hän on strategisen ajattelun innostaja, palkintoperusteissa kuvailtiin.

Rauman Nuorkauppakamari ylsi edellämainittujen palkintojen lisäksi kolmen kärkeen vuoden ceemäisin kamari -palkintokategoriassa.

Nuorkauppakamarien C-alueelle kuuluvat Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan maakuntien Nuorkauppakamarit. Vuonna 2018 alueella toimi kaikkiaan 18 kamaria.

« takaisin listaukseen