Rauma Race ja Suomen suurin kesätyöntekijäsauna olivat menestys!

Rauma Race ja Suomen suurin kesätyöntekijäsauna olivat menestys!

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Rauma Race -kaupunkisuunnistus ja Suomen suurin kesätyöntekijäsauna tarjosivat seudun kesätyöntekijöille toiminnantäyteisen afterwork-iltapäivän 13.6.

Rauman Nuorkauppakamarin, Kauppakamarin, Rauman kaupungin ja Eurajoen kunnan järjestämään tapahtumaan otti osaa kaikkiaan noin 150 kesätyöntekijää ja paikallista yritystoimijaa.

– Tavoitteena oli järjestää kesän hauskin afterwork-ilta seudulla töissä oleville kesätyöntekijöille ja siinä myös onnistuimme! Osallistujat olivat iloisella tuulella ja hyvällä verkostoitumisasenteella liikkeellä, Rauman Nuorkauppakamarin projektipäällikkö Ida Thomsen kiitteli.

Rauma Race -suunnistuksessa rasti-isäntinä toimivat Rauman kaupunki, Eurajoen kunta, RMC, Oras, TVO/Posiva, Metsä Fibre, UPM, Alfa Laval Aalborg, Satatuote, Steerprop ja Kongsberg.

Rasteilla pääsi muun muassa vierailemaan kaupungintalon tornissa, arvuuttelemaan raumankielisiä sanoja, laulamaan Kaad liiveihis ryypp -veisua ja nikkaroimaan Kanali Helm -patsaan juurella kelluvan pienoislaivan.

Vanhan Rauman rastikierrokselta tapahtuma jatkui Suomen suurimpaan kesätyöntekijäsaunaan Löylymestarin lauteille.

Saunan lauteilla ja paljun poreissa kävi äänekäs puheensorina pitkälle iltaan ja se juuri oli tapahtuman tarkoituskin.

– Tavoitteena oli juurruttaa osaavaa työvoimaa entistä vahvemmin omaan kesätyökaupunkiin ja samalla luoda nuorille uusia verkostoja, Thomsen sanoi.

Tapahtumapäivä oli ensimmäiseksi kerraksi onnistunut, ja projektitiimin sormet syyhyävät jo ensi vuoteen – kehitysehdotuksia ja uusia ideoita tarttui matkaan jo seuraavaa kesää varten.

« takaisin listaukseen