JouluILO

Raumalla järjestetään tänä jouluna JouluILO-joululahjakeräys

Rauman kaupunki ja Rauman Nuorkauppakamari järjestävät yhteistyössä JouluILO-lahjakeräyksen. Vuodelle 2021 keräykseen on tulossa pieniä muutoksia. Aiemmin Joulupuu-keräyksenä järjestetty kampanja toteutetaan tänä vuonna täysin itsenäisenä hankkeena omalla JouluILO-nimellä. Lahjoittajien ja avuntarvitsijoiden näkökulmasta ainoastaan keräyksen nimi on muuttunut, muutoin kaikki jatkuu entiseen malliin.

Rauman JouluILO –kampanjan keräys toteutetaan tutulla konseptilla. Keräyspiste on jatkossakin Rauman Prismassa ja avuntarvitsijat tavoitetaan Rauman kaupungin sosiaalipalvelujen avustuksella. Keräyksen ajankohta on tänä vuonna 7.–12.12.2021. Lahjat lajitellaan keräystä seuraavan viikon kuluessa ja jaetaan lahjojen saajille 20.–22.12.2021.

Kaupunki ja Nuorkauppakamari ovat olleet ilahduttamassa vähävaraisia lapsiperheitä jouluisin hyväntekeväisyyskeräyksen muodossa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2008. Projekti on kamarillemme todellinen hyvän mielen projekti. Projektin antamasta loistavasta fiiliksestä kertoo myös se, että vastaanottopisteen vuoroja varaavat vuosittain myös kamarista "pois potkitut" eli 40-vuotta täyttäneet kamarin vanhat aktiivijäsenet.

Lapsi, nuori tai vanhempi voi käydä toivomassa lahjaa täyttämällä lomakkeen Rauman kaupungin sivuilla. Lahjojen saajien tulee olla alle 18-vuotiaita. Lahjatoiveet ja toivojien tiedot käsitellään luottamuksellisesti.