Joulupuu

Perinteinen Joulupuu-keräys järjestetään Rauman kaupungin ja Nuorkauppakamarin yhteistyönä. Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on välittää joululahjoja niiden perheiden lapsille, joissa lahjan hankkiminen lapselle on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi haasteellista. Lahjoja on jaettu viimeisten vuosien aikana vuosittain yli 400 perheeseen.

Projekti on kamarillemme todellinen hyvän mielen projekti. Projektin antamasta loistavasta fiiliksestä kertoo myös se, että vastaanottopisteen vuoroja varaavat vuosittain myös kamarista "pois potkitut" eli 40-vuotta täyttäneet kamarin vanhat aktiivijäsenet.

Keräyksessä Rauman Nuorkauppakamarin vastuulla on lahjojen vastaanottopiste sekä pakettien lajittelun. Joululahjojen jakamisesta ja lahjatoiveiden vastaanottamisesta vastaa Rauman kaupunki.

Lapsi, nuori tai vanhempi käydä toivomassa lahjaa täyttämällä lomakkeen Rauman kaupungin sivuilla. Lahjojen saajien tulee olla alle 18-vuotiaita. Lahjatoiveet ja toivojien tiedot käsitellään luottamuksellisesti.