Rauman Nuorkauppakamari ry

"Me allekirjoittaneet perustamme täten Rauman Nuorkauppakamari - Rauma Juniorhandelskammare - Rauma Junior Chamber of Commerce - nimisen yhdistyksen, jonka tarkoituksena on kehittää nuorten miesten ja naisten yksilöllisiä kykyjä ja kannustaa heidän yhteisiä ponnistelujaan parantaa ihmiskunnan taloudellista, sosiaalista ja henkistä hyvinvointia."

Rauman Nuorkauppakamari on vaalinut yhdistysrekisterikirjautumisen yhteydessä kirjattujen saatesanojen sanomaa jo vuodesta 1970. Rauman Nuorkauppakamari ry koostuu Rauman talousalueella elinkeinoelämän palveluksessa sekä yrittäjinä toimivista, itsensä kehittämisestä kiinnostuneista alle 40-vuotiaista jäsenistä. Kamarimme on yksi valtakunnallisen keskusjärjestön, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n, vanhimmista jäsenistä. Rauman Nuorkauppakamari kuuluu Suomessa C-alueeseen.

Kamarimme on alle 40-vuotiaiden kansainvälinen johtamis-, kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Nuorkauppakamaritoiminta vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Aktiivinen jäsenistö ja monipuolinen toiminta tarjoavat jäsenille ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittyä ja kasvattaa kontaktiverkostoaan.

Jäsenistömme muodostuu yhdistyksen varsinaisista jäsenistä, jäsenyyttä hakevista koejäsenistä, yli 40-vuotiaista elinikäisen jäsenyyden ansainneista senaattoreista sekä kunniajäsenistä.

Rauman Nuorkauppakamarin hallitus ja yhteystiedot