Kahdestoista UraStartti-rekrytointitapahtuma oli ennätyssuuri

Kahdestoista UraStartti-rekrytointitapahtuma oli ennätyssuuri

12. kerran järjestetty UraStartti-tapahtuma onnistui jälleen kerran yhdistämään paikallisia yrityksiä, oppilaitosten edustajia ja opiskelijoita.

Rauman Kivikylän Areenalla järjestettiin torstaina 7.2 Satakunnan suurin rekrytointitapahtuma UraStartti, joka kokosi jälleen yhteen alueen yritykset sekä osaajia ympäri Suomea. Tapahtuman teemana oli verkostojen voima, jonka puitteissa kävijöille oli rakennettu ohjelmaa messuilla.

UraStartin aloitti aamulla Ope-Yrittäjä tilaisuus. Tämä ensimmäistä kertaa järjestetty Ope-Yrittäjä -aamutapaaminen keräsi useita kymmeniä opetusmaailman ja yrityselämän edustajaa keskustelemaan mm. entistä paremman koulu-yritysyhteistyön ideoinnin tiimoilta. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, ja moni osallistuja koki tapahtuma-annin todella positiivisena.

Tapahtuman suunnittelussa olivat mukana Rauman Nuorkauppakamarin lisäksi Samk, Winnova, Rauman Yrittäjät, Rauman Kauppakamari ja YES-verkosto.

Tapahtumassa keynote-puhujana oli vaikuttajaviestinnän asiantuntija, Miltton Networksin toimitusjohtaja Eeva Kalli. Kalli on myös ehdolla kansanedustajaksi tämän kevään eduskuntavaaleissa. Kallin luento syvensi tapahtuman verkostoitumisteemaa vaikuttajaviestintää käsittelevällä esityksellä. Kalli havainnollisti modernin vaikuttamisen tapoja ja keinoja mm. viime aikaisten tapahtumien kautta.

UraStartti järjestettiin jo 12. kerran. Messuilla oli yhteensä 60 näytteilleasettajaa, joka on suurin näytteilleasettajien määrä UraStartin historiassa. Opiskelu- ja uramahdollisuuksista kiinnostuneita kävijöitä messuilla on noin 3200 henkilöä.

« takaisin listaukseen